Geraldine Kemper doet lekker wild op een trampoline

Geraldine Kemper doet lekker wild op een trampoline

Geraldine Kemper: hoe gaat het eigenlijk met dit voormalige 'sterretje'.

Wild en dorstig. Dat is Geraldine Kemper op een reeks nieuwe foto's op haar Instagram. De blondine kennen we vooral als presentatrice. Ooit gold ze als een groot talent. De laatste periode zien we haar vooral op Instagram en schuift ze aan bij verschillende tv-programma's.

De Amsterdamse ken je misschien uit de soap Onderweg naar Morgen en de programma's die ze maakte voor BNN, zoals Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Ze verdiende dit allemaal door haar deelname aan Sterretje Gezocht. Acteren was nooit echt haar ding. Ze was voor het laatst te zien als actrice in 2017, in de miniserie Verkracht of niet?

Trampoline
Instagram was voorheen vooral een platform voor het privéleven van sterren, maar is nu meer een uithangbord voor merken. Geraldine werd ingehuurd door een ijsthee-merk en deelde daarvoor enkele foto's waarop ze wild springend op een trampoline te zien is.

"Terug van vakantie, meteen een drukke periode in. Lekker ook natuurlijk maar.. Op die drukke dagen, vergeet dan niet tussendoor pauze te houden. Even vijf minuten op vakantie. Zoals op de trampoline, stelt nooit teleur," schrijft Geraldine bij de foto's op Instagram.

Wild
Hieronder zie je de wilde beelden van de 34-jarige Geraldine. Wil je meer van haar zien, neem dan eens een kijkje op haar Instagram-pagina.



NieuwsFilm

meest populair