'Deadpool en Spider-Man samen in één film?' Shawn Levy's grote droom voor Marvel-verhaal

'Deadpool en Spider-Man samen in één film?' Shawn Levy's grote droom voor Marvel-verhaal

Levy wil dolgraag een film maken waar Deadpool en Spider-Man samenkomen.

Deadpool and Wolverine-regisseur Shawn Levy heeft zijn interesse geuit in een crossover tussen Deadpool en Spider-Man. Volgens Levy maakt Deadpool alles interessanter door zijn onbeschaamdheid en unieke karakter.

"Ik zou Deadpool en Spidey dolgraag samen zien", vertelt Levy aan Total Film Magazine. "Dat is een film die ik dolgraag zou willen maken. Tom Holland zou iedereen overtreffen met zijn energie en talent."

Stripboeken
De twee superhelden kwamen elkaar in de stripboeken al meerdere keren tegen. Peter Parker en Wade Wilson ontwikkelden een ware 'bromance' in de stripserie Deadpool/Wolverine, die in 51 delen verscheen tussen 2016 en 2019.

De derde Deadpool-film verschijnt op 24 juli. Het lijkt erop dat we naast Wolverine ook veel andere personages uit de X-men-films terug gaan zien. Dee trailer hint ook op connecties met Doctor Strange en Loki.

Avengers 5
Spider-Man hebben we niet meer in de MCU gezien sinds Spider-Man: No Way Home in 2021. Volgens de geruchten zou de webslingeraar wel een grote rol gaan spelen in Avengers 5.



Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, lijkt het erop dat Shawn Levy de regie van de volgende Avengers-film op zich zal nemen. Die film werd eerder aangekondigd met de naam Avengers: The Kang Dynasty maar inmiddels heeft de film geen titel meer en zal de superschurk Kang waarschijnlijk niet terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair