James Gunn deelt nieuwe inzichten over aankomende DC-films: wat kunnen we verwachten?

James Gunn deelt nieuwe inzichten over aankomende DC-films: wat kunnen we verwachten?

De grote baas en regisseur gaat in gesprek met zijn fans en komt met leuke weetjes.

Eerder vandaag kwam er al een artikel langs op FilmTotaal over James Gunn en zijn aanstaande Superman-blockbuster. Fans willen echter meer van hem weten, aangezien hij de grote baas bij DC is. Op Threads neemt hij de tijd om te reageren op enkele vragen.

Gunn is, samen met Peter Safran, het leidinggevende figuur bij de grote superheldenstudio. De regisseur weet dus af van elk project dat wordt gemaakt. Nu heeft hij weer wat informatie voor ons en dan wel voornamelijk over de verschillende Batman-blockbusters.

Meerdere verhalen
Net zoals dat er meerdere Jokers tegelijkertijd bestaan (Jared Leto in The Suicide Squad en Joaquin Phoenix in Joker) gaat ook hetzelfde gebeuren met Batman. Robert Pattinson keert namelijk terug voor The Batman 2, maar er moet eveneens nog een 'Dark Knight' gevonden worden voor de Brave & Bold Batman-film.

Er doet een gerucht de ronde dat er al een acteur is gevonden, maar volgens Gunn klopt dit niet. Hij reageert hier namelijk kort maar krachtig op met: "Nee, we zijn nog niet eens met het castingproces begonnen".

Andere vragen
Een iemand vraagt Gunn: "Jij zei ons dat Bruce Wayne enkele jaren ouder is dan Clark Kent. Heb je het dan over twee jaar of toch iets meer". Gunns antwoord: "Volgens mij heb ik dat nooit gezegd. Ik heb gezegd dat het een 'mogelijkheid' was. Deze twee superhelden hoeven niet even oud te zijn".


Gunn liet eveneens weten dat er nog wordt gewerkt aan het Batman 2-script en dat regisseur Matt Reeves zal aangeven wanneer hij tevreden is met zijn werk zodat ze eraan kunnen beginnen. Tot slot liet Gunn weten dat John Murphy al zo goed als de volledige Superman-soundtrack heeft gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair