De nieuwe Superman en Lois Lane zijn "als magie" in 'Superman'-film die in 2025 verschijnt

De nieuwe Superman en Lois Lane zijn "als magie" in 'Superman'-film die in 2025 verschijnt

Volgens James Gunn staat ons iets heel moois te wachten.

Lang niet iedereen was tevreden toen ze kregen te horen dat Henry Cavill niet zou terugkeren als Superman. Hierdoor namen we ook afscheid van Amy Adams als Lois Lane, maar als we James Gunn mogen geloven kunnen hun vervangers het prima aan.

Sinds Gunn, voornamelijk bekend van de Guardians of the Galaxy-trilogie, en Peter Safran werden aangesteld als de grote nieuwe bazen van DC, vinden er de nodige veranderingen plaats. Grote namen zijn vertrokken en werden vervangen door nieuwkomers.

Superman
Superman is geen uitzondering op de regel. Hoewel Cavill zeer geliefd was onder de fans, heeft hij het stokje moeten overdragen aan David Corenswet, o.a. bekend van Pearl. De House of Cards-actrice Rachel Brosnahan is de nieuwe Lois Lane.

Volgens Gunn hoefde hij hier niet lang over te twijfelen. Gunn zal de nieuwe Superman-film voor zijn rekening nemen en had al snel door dat dit duo perfect was. Zo zegt de regisseur: "Precies een jaar geleden deden David en Rachel samen auditie voor Clark en Lois".

Overtuigend
Gunn vervolgt: "Toen zij voor de eerste keer samen aan het lezen waren voelde dit echt aan als magie. Het is voor mij een fantastisch jaar geweest, waarin ik heb mogen werken met twee van de beste en prettigste acteurs in mijn carrière".


"Ik kan echt niet wachten om dit met de wereld te delen. Over iets meer dan een jaar krijgen jullie het eindresultaat te zien!" Tot die tijd zullen er ongetwijfeld nog veel beelden en verhalen volgen.

NieuwsFilm

meest populair