Vincent D'Onofrio weet niet of zijn Kingpin terugkeert: "Het is een complexe situatie"

Vincent D'Onofrio weet niet of zijn Kingpin terugkeert: "Het is een complexe situatie"

Blijkbaar bevindt het geliefde personage zich tussen Marvel en Sony in.

Het is nog steeds niet al te goed begrijpen of de Spider-Man rechten nu bij Marvel of Sony liggen. Tom Holland speelt al meerdere jaren de geliefde superheld in het MCU, maar zijn bekende tegenstanders duiken op in het SSU (Sony's Spider-Man Universe). Hoe zit het eigenlijk met Kingpin?

Vincent D'Onofrio is al enige tijd te zien als dit personage. De acteur speelde een uiterst belangrijke rol in de geliefde Daredevil en Punisher-series. Ook dook hij op in Hawkeye. Het is echter nu alweer een tijdje stil, maar gelukkig komt de filmster nu zelf met wat meer informatie.

Reactie
D'Onofrio, eveneens bekend van o.a. Full Metal Jacket en The Magnificent Seven, was aanwezig tijdens het Fan Expo Boston 2024 waar hij het volgende te zeggen had: "Ik zal hier zo eerlijk mogelijk over zijn: jullie hebben allemaal gehoord over dit hele Marvel-Sony gebeuren toch?"

"Er zijn Marvel personages, bedacht door mensen bij Marvel en geschreven door Marvel, die nu in een soort van limbo verkeren tussen Marvel en Sony in. Het duurt een lange tijd om uit te vogelen wat er precies met deze personages gaat gebeuren".

Onzeker
D'Onofrio vervolgt: "Ik weet gewoon nooit zeker wat de plannen zijn met Kingpin. Dit hoort bij het spelen van Kingpin. Ik weet nog niet wat de toekomst voor hem in petto heeft, dat gaan we nog wel zien..." Laten we hopen dat we er binnenkort meer over te horen krijgen.



NieuwsFilm

meest populair