Nieuwe foto's 'Deadpool & Wolverine' onthullen cameo die eerder nog ontkend werd

Nieuwe foto's 'Deadpool & Wolverine' onthullen cameo die eerder nog ontkend werd

Tevens is bekend dat China de blockbuster zo min mogelijk gaat aanpassen...

De release van Deadpool & Wolverine komt steeds dichterbij en om ons weer wat lekkerder te maken, heeft 'Total Film' wat nieuwe afbeeldingen onthuld. Bekijk ze door op deze link te klikken.

We zien Wade Wilson (Ryan Reynolds) en Logan/Wolverine (Hugh Jackman) tegenover elkaar staan terwijl een bende huurlingen toekijkt, Wolverine die halsoverkop de strijd aangaat in zijn klassieke blauw-gele pak en Wade die een likkende Dogpool tegen zijn gezicht houdt.

Vanaf 26 juli in de bioscoop
Tevens heeft China, dat vorig jaar een einde maakte aan het driejarige verbod op de import van Marvel-films, gemeld dat er minimaal bezuinigd gaat worden op de R-rating en er slechts beperkte bewerkingen zullen worden doorgevoerd zonder de integriteit van het verhaal of de authentieke sfeer aan te tasten.

Terwijl Deadpool (2016) niet uitkwam in China, scoorde een versie van Deadpool 2 (2018) destijds nog een dikke $42,5 miljoen. Dat het derde deel nu grotendeels intact wordt gelaten, is dus geweldig nieuws voor de Marvel-film die al op weg lijkt naar de grootste opening van het jaar.

LET OP: SPOILERS!
Dan een bijzonder feitje dat fans opviel op de hierboven genoemde foto's. In maart zei acteur Vinnie Jones namelijk dat hij niet te zien zal zijn als de Juggernaut. Wie echter heel goed kijkt naar een van de afbeeldingen, ziet achter Jackman toch echt I'm the Juggernaut, bitch! staan.

Bekijk de afbeelding
Of het Jones is, wordt niet helemaal duidelijk, maar zijn kostuum lijkt in ieder geval meer op de versie uit X-Men: The Last Stand (2006) dan wat we in Deadpool 2 zagen.

NieuwsFilm

meest populair