Je raadt nooit hoe oud actrice Jessica Alba is als je deze foto's ziet

Je raadt nooit hoe oud actrice Jessica Alba is als je deze foto's ziet

Later deze week zien we op Netflix een nieuwe actiethriller met Jessica Alba.

Actrice Jessica Alba kennen de meeste mensen uit films als Into the Blue, The Fantastic Four of misschien wel Honey. De afgelopen jaren was het een stuk stiller rond de in Californië geboren actrice.

Alba brak door met haar rol in de tv-serie Dark Angel. Ze kreeg er zelfs een Golden Globe-nominatie voor. Later zou ze opduiken in tal van films, waaronder ook heel wat titels van regisseur Robert Rodriguez, waaronder zijn latere hits Sin City en Machete-films.

Toekomst
Sinds de serie L.A.'s Finest die in 2020 gecanceld werd, was Alba niet meer te zien in een grote productie. Binnenkort keert ze terug in de film Trigger Warning op Netflix. De actiethriller is te zien vanaf aankomende vrijdag.

Ze werkt op dit moment aan de familiefilm Flash Before the Bang met ook Russell Harvard en Daniel Durant. Verdere plannen om te acteren lijkt ze voorlopig niet te hebben, maar wie weet zien we haar ooit nog terug in het Marvel Cinematic Universe, met een cameo als Sue Storm.

Leeftijd
Maar hoe oud is Jessica Alba eigenlijk? Op basis van heel wat foto's op Instagram zou je zeggen dat ze ergens midden de dertig is, maar dat is voor haar helaas niet meer het geval.



Alba werd op 28 april 1981 geboren in Pomona, Californië in de Verenigde Staten. Dit betekent dat ze recent 43 jaar is geworden. Ze is sinds 2008 getrouwd met Cash Warren en heeft een kind. Ze heet Honor Warren, is nu 16 jaar en lijkt erg op haar moeder.



NieuwsFilm

meest populair