'Uncharted 2' officieel bevestigd door Sony: Maak je klaar voor het nieuwe avontuur

'Uncharted 2' officieel bevestigd door Sony: Maak je klaar voor het nieuwe avontuur

Mocht de vervolgfilm, het vervolg van de gelijknamige gamefranchise volgen, dan kunnen we ons klaar maken voor nog meer mysterie en nazi's.

Steven O'Dell, president van internationale distributie van Sony, bevestigde op de CineEurope-beurs van 2024, dat er officieel een vervolg op Uncharted uit 2022 in de maak is.

De eerste Uncharted-film met Tom Holland debuteerde met gemengde recensies, maar desondanks bracht de film wereldwijd een indrukwekkende 407 miljoen dollar op en kreeg het een publieksscore van 90 procent op Rotten Tomatoes.

De eerste film en het einde hiervan
In de avonturenfilm gebaseerd op de gelijknamige videogamefranchise wordt Nathan Drake die gerekruteerd wordt door Victor Sullivan (Mark Wahlberg) om de legendarische Magellan-schat te vinden.

De eerste film eindigde met een postcreditscène waarin Nathan Drake een man ontmoet die werkt voor Gabriel Roman, een slechterik uit de videogame 'Uncharted: Drake's Fortune'.

Sir Francis Drake en nazi's
Mocht de vervolgfilm het verhaal van 'Drake's Fortune' volgen dan zullen we Nate en Sully volgen terwijl ze de schat van Sir Francis Drake opsporen en te maken krijgen met nazi's.



Hoewel er geen officiële castdetails zijn bekendgemaakt, kunnen we ervan uitgaan dat Tom Holland zijn rol als Nathan Drake opnieuw zal vertolken. Hetzelfde geldt voor Mark Walberg als Victor "Sully" Sullivan.

NieuwsFilm

meest populair