Eindelijk een update over de vierde film van horrormeester Jordan Peele

Eindelijk een update over de vierde film van horrormeester Jordan Peele

Het project zou oorspronkelijk uitkomen aan het eind van het jaar, maar werd vertraagd door de dubbele staking in Hollywood.

Het heeft lang moeten duren, maar eindelijk is er een update over de volgende film van Jordan Peele. De regisseur heeft niks meer gemaakt sinds Nope in 2022.

Onlangs kwam wel het nieuws naar voren dat Peele een meeting had met Marvel om een film in het Marvel Cinematic Universe te maken, maar dat leidde helaas nergens toe.

2026
Nu weten we dat Peeles volgende film in oktober 2026 in de bioscoop zal verschijnen. Dat meldt Universal Studios. De film stond eerst op de planning voor het eind van 2024, maar wordt dus met twee jaar verschoven.

Dat komt doordat de productie werd verstoord door de dubbele staking in Hollywood, waardoor zowel schrijvers als acteurs niet meer konden werken. Gelukkig ligt dat nu achter ons, waardoor Peele verder kan werken aan de film.

Zijn favoriete film
De filmmaker was in januari te gast op de podcast van Conan O'Brien. Toen deelde hij dat hij "een duidelijk beeld" had van wat de film gaat zijn. Hij zei zelfs dat het zijn "favoriete film kan zijn als ik hem juist maak."


Peeles laatste film opnieuw kijken? Nope met Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Steven Yeun kun je nu terugvinden via Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair