Jordan Peele in gesprek met Marvel: Een gemiste kans voor het X-Men-niversum?

Jordan Peele in gesprek met Marvel: Een gemiste kans voor het X-Men-niversum?

De regisseur achter 'Get Out' en 'Nope' toonde interesse in het regisseren van een 'X-Men'-film.

Volgens meerdere berichten zou de befaamde regisseur Jordan Peele gesprekken hebben gevoerd met Marvel Studios over het regisseren van een film binnen het MCU. De regisseur van Get Out, Us en Nope zou een enorme aanwinst zijn voor de studio. Echter, het lijkt erop dat deze gesprekken op niets zijn uitgelopen.

Volgens One Take News heeft Jordan Peele inderdaad gesprekken gevoerd met Marvel Studios over de regie van een X-Men-film. ??Volgens de bron is het belangrijk om op te merken dat de ontmoeting "maanden geleden" plaatsvond en "het niet is gelukt".

Script
Peele wilde zelf het script voor de film schrijven, maar de studio heeft maanden geleden Michael Leslie (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) al aangetrokken om het script te schrijven.

De mogelijkheid bestaat nog steeds dat Peele en Marvel in de toekomst zullen samenwerken. De regisseur van het voor vier Oscars genomineerde Get Out zal ongetwijfeld interessante inzichten hebben over het superheldengenre.



X-men
Marvel Studios bezit al een aantal jaren de rechten op de X-Men, maar heeft er, op enkele cameos na, nog niet veel mee gedaan. Deze zomer verschijnt Deadpool and Wolverine, waarin volgens speculaties meerdere X-Men-personages zullen voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair