Foto's op Instagram onthullen dat Britt Dekker niet alleen een paardenmeisje is

Foto's op Instagram onthullen dat Britt Dekker niet alleen een paardenmeisje is

De Nederlandse celeb te paard verrast met zomerse kiekjes op Instagram.

Een echte actrice is presentatrice en paardrijdster Britt Dekker uiteraard niet. Op de IMDb zien we dat ze slechts twee echte acteerklussen heeft gehad, namelijk in de bioscoopfilms Whitestar (2019) en het vervolg Silverstar (2022).

Een professioneel fotomodel is ze voor zover duidelijk ook nooit geweest, maar op Instagram strooit ze regelmatig met allerlei foto's waarop ze poseert met haar grootste vrienden: paarden. Zo af en toe is er ruimte voor een bikinifoto.

Patat
Dit keer plaatste ze zelfs twee foto's op Instagram, met de volgende begeleidende tekst: "Een dieet? Rij iedere dag op drie paarden en je kunt 's avonds gewoon patat eten."

Op de foto's zien we de 32-jarige Britt in bikini's, een blauwe en een roze. Ze stelt haar maar liefst 420 duizend volgers de vraag: "blauw of roze?" Er is ook een reactie van een andere celeb. Wendy van Dijk schrijft: "Hadden wij geen challenge samen??"

Foto's
Wil je de foto's van Britt graag even zien en een besluit nemen over welke haar beter staat? Je vindt de selfies van de 'Echte meisjes in de jungle'-deelnemer op haar Instagram.

Een een detail voor de liefhebber: Britt werkt aan een derde film in de reeks. Dit keer speelt niet haar schimmelhengst George de hoofdrol, maar haar Friese hengst Johnny.

NieuwsFilm

meest populair