Kostuumontwerpster 'The Proposal' over de hilarische bruidsjurkscène met Sandra Bullock en Betty White

Kostuumontwerpster 'The Proposal' over de hilarische bruidsjurkscène met Sandra Bullock en Betty White

Als de ontwerpster zich de scène herinnert, moet ze nog steeds glimlachen, zegt ze

Precies vijftien jaar na de Amerikaanse release van de film vertelt kostuumontwerpster Catherine Marie Thomas over de "hilarische" bruidsjurkscène uit The Proposal.

De romantische komedie uit 2009 gaat over Margaret (Sandra Bullock) die haar assistent Andrew (Ryan Reynolds) dwingt om met haar te trouwen, zodat ze het land niet uitgezet wordt.

De jurk van oma Annie
Andrew neemt zijn aanstaande bruid mee naar zijn ouderlijk huis in Alaska, waar zijn ouders en oma Annie (Betty White) de twee gelijk willen laten trouwen.

In één van de scènes krijgt Margaret de trouwjurk van Annie, zodat deze op maat gemaakt kan worden en komen ze erachter dat er nogal wat volume ontbreekt aan de bovenkant.

Hilarisch
Thomas vertelt met veel liefde over de scene "het is hilarisch" vertelt ze en "Betty White kan niets verkeerd doen," zegt ze over de helaas overleden actrice.



De ontwerpster vertelt aan People dat White delen van die scène erbij had bedacht terwijl ze deze steeds opnieuw opnamen, waardoor het elke keer grappiger werd.

Meer 'borst'
Als ze zich de scène herinnert, moet Thomas nog steeds glimlachen, zegt ze, omdat Bullock en White er zoveel plezier mee hadden.

En "omdat White echt voor de grap ging over hoeveel meer 'borst' ze had in vergelijking met Bullock."

NieuwsFilm