Ryan Reynolds herinnert eerste ontmoeting met Hugh Jackman: Ze 'haatten' elkaar al heel lang

Ryan Reynolds herinnert eerste ontmoeting met Hugh Jackman: Ze 'haatten' elkaar al heel lang

Ryan Reynolds en Hugh Jackman schitteren in de nieuwe film Deadpool & Wolverine door hun jarenlange vriendschap.

Ryan Reynolds en Hugh Jackman schitteren in de nieuwe en veelbelovende film Deadpool & Wolverine. Die spetterende combinatie komt eigenlijk door hun jarenlange vriendschappelijke geruzie.

De twee collega's kennen elkaar inmiddels 17 jaar en ontmoetten elkaar op de filmset van X-Men Origins: Wolverine. Dat was in 2008 en Hugh had al grote filmprojecten meegemaakt. Voor Ryan was het toentertijd de grootste film ooit. Hij was pas een paar weken eerder aangenomen en was bloednerveus.

Groen als gras
Ryan vertelt aan Hugh in de onderstaande YouTube-video van People: "Ik was nieuw en onder de indruk, liep gedesoriënteerd langs trailers zonder een scenario, toen ik iemand mijn naam hoorde roepen. Jij was het en het feit dat je mij kende, betekende zoveel voor me. Je gaf me een dikke knuffel en zei: 'Welkom aan boord'."

Hugh grapt daarop hoe het hem verging bij hun laatste samenwerking: "En ik herinner me de eerste dag van deze film en je kwam en je deed hetzelfde. Je zei: 'Hallo Steve'!"

Een goed rolmodel
Ryan vertelt ook dat hij erg dankbaar was hoe Hugh destijds te werk ging, de leiding nam en vriendelijk bleef tegen alles en iedereen. Daar leerde Ryan als jonge gast veel van.



NieuwsFilm

meest populair