Jessica Alba dropt hotelkamer-filmpje en ziet er supersjiek uit

Jessica Alba dropt hotelkamer-filmpje en ziet er supersjiek uit

Jessica Alba keert terug naar film en deelt ondertussen mooie updates op Instagram.

Jessica Alba is weer terug! De geliefde actrice uit Sin City en Fantastic Four zal eerdaags te zien zijn in de nieuwe Netflix-film Trigger Warning. Gelukkig verblijdt zij kijkers in de tussentijd met - letterlijk - mooie Instagram-berichten.

In de onderstaande Instagram-video toont zij strak in het pak haar hotelkamer in New York. Ze zit midden in de promotie van haar nieuwe actiefilm, waarin ze haar stoere rol uit de serie Dark Angel weer lijkt op te pakken.

Blijft maar jong
De nu 43-jarige ster kan nog doorgaan voor die jongvolwassene. Ze lijkt geen dag ouder en vierde haar verjaardag onlangs uitgebreid met vriendinnen, gezin en collega's. Opvallend is een expeditie door een grottenstelsel, waarna zij in bikini zonnen.

Jessica stopte tijdelijk met filmen om zich te concentreren op haar jonge gezin en de wellness-onderneming The Honest Company. Het milieuvriendelijke bedrijf doet het erg goed, waardoor ze weer ruimte heeft voor produceren en acteren.

Veel geld al
Haar vermogen wordt geschat op 100 miljoen Amerikaanse dollar. Jessica is getrouwd met filmproducer Cash Warren. Samen hebben ze drie kinderen.



NieuwsFilm

meest populair