Carice van Houten deelt een bijzonder emotioneel Insta-filmpje

Carice van Houten deelt een bijzonder emotioneel Insta-filmpje

Carice van Houten is emotioneel en zegt "Nee, neutraal bestaat nu niet" over menselijke ramp in het Midden Oosten.

Als celebrity kun je op Instagram miljoenen verdienen met het promoten van bekende zalfjes en andere duurbetaalde spullen. Veel acteurs doen dat dan ook en prijzen ongegeneerd allerlei producten aan die ze zelf waarschijnlijk niet gebruiken. Andere sterren gebruiken het kanaal om hun (politieke) standpunt met hun volgers te delen.

De Nederlandse actrice Carice van Houten, bekend uit onder meer Zwartboek en Brimstone, spreekt zich regelmatig uit over heel wat mondiale conflicten en andere problematische beheerst.

Neutraal
Nu heeft de actrice een sip bericht gedeeld waarin ze zegt dat neutraal niet bestaat in deze situatie, ondersteund met veel non-verbale communicatie. Al snel wordt duidelijk dat ze wijst op de Hamas-Israël-oorlog die sinds oktober 2023 de krantenkoppen domineert.

Je mag het uiteraard eens of oneens zijn met het standpunt van Carice, maar niemand kan ontkennen dat er een menselijke ramp plaatsvindt in Gaza. Duidelijk is dat heel wat mensen zich verenigen met Carice. Zo schrijft iemand: "Bedankt dat je je blijft uitspreken."

Tranen
Niet iedereen lijkt onder de indruk. Iemand lijkt in in de huilende Carice een actrice te spotten: "Waarom nemen mensen zichzelf op terwijl ze huilen? Het voelt heel nep." Oordeel zelf. Is Carice in onderstaande filmpje echt in tranen, of grijpt ze terug op haar acteerprestaties, om haar boodschap kracht bij te zetten?



NieuwsFilm

meest populair