Eerste trailer nieuwe LEGO-film 'Piece by Piece': de eerste sinds 'The Lego Movie 2' uit 2019

Eerste trailer nieuwe LEGO-film 'Piece by Piece': de eerste sinds 'The Lego Movie 2' uit 2019

Pharrell Williams is de hoofdrolspeler in deze unieke biopic over zijn leven.

Muzikale biopics zijn de laatste jaren behoorlijk in. Denk maar aan successen als Rocketman en Bohemian Rhapsody. Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over een heuse Beatles-franchise, maar nu is Pharrell Williams aan de beurt met een uniek project.

Williams is al decennialang een bekende naam in de muziekwereld. Hoewel hij doorbrak met het schrijven van muzieknummers voor andere zangers, werd hij echt wereldberoemd toen hij zelf begon te zingen.

Succes
Begin jaren 2000 werd Williams alsmaar bekender dankzij geliefde nummers als Beautiful, Drop It Like It's Hot en Frontin. In 2010 had hij weer de leiding over de muziek van de animatiefilm Despicable Me. Ook nummers als Get Lucky en Happy werden immense hits.

Nu krijgt Williams dus ook zijn eigen film, maar deze is anders dan de meeste biopics. Het gaat hier namelijk om een LEGO-film, genaamd Piece by Piece, waar natuurlijk de zanger ook zelf weer de muziek voor verzorgt.

Trailer
Het verhaal gaat over het leven van Williams, maar de nodige andere wereldberoemde zangers komen eveneens langs in de film, zoals Justin Timberlake, Jay-Z en Snoop Dogg. Bekijk de beelden van de film, die vanaf november in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn, hieronder.


De synopsis van de film luidt als volgt: "'Piece by Piece' is een ongekende filmervaring waarin de genialiteit en creativiteit van Pharrell Williams blokje voor blokje met LEGO tot leven worden gebracht. Een traditionele biopic is niks voor Pharrell, hij vertelt zijn levensverhaal veel liever op een manier die de verbeelding aanspreekt".

NieuwsFilm

meest populair