Viggo Mortensen zwaait zijn Aragorn-zwaard uit 'Lord of the Rings' in nieuwste film

Viggo Mortensen zwaait zijn Aragorn-zwaard uit 'Lord of the Rings' in nieuwste film

Hij had een ridderzwaard nodig en hoefde niet lang na te denken...

Acteur en regisseur Viggo Mortensen is (nog) niet gevraagd om weer als Aragorn te verschijnen in de volgende Lord of the Rings-film, maar in zijn nieuwste titel is hij wel even te zien met Andúril.

Dit is het beroemde zwaard van de koning. Voor het onlangs uitgekomen The Dead Don't Hurt moest Mortensen hij een scène opnemen met een zwaard en hij contacteerde daarom goede vriend Peter Jackson.

Lag te verstoffen
Uiteindelijk moest hij de vraag neerleggen bij studio 'New Line Cinema' of hij gewoon het rekwisiet mocht gebruiken dat bij hem huis hing, een aandenken aan de geweldige 'Middle Earth'-avonturen met Jackson:

"Het verhaal heeft niks te maken met ridders of tovenarij, maar is eerder cowboyromantiek. Alleen was er een scène die om een zwaard vroeg en als je een van de beste hebt, waarom zou je die dan niet gebruiken?"

Uitstekende ontvangst
Je kunt The Dead Don't Hurt nu in geselecteerde theaters zien of vooraf digitaal bestellen op platforms als 'Fandango at Home' en 'Prime Video'. FT-recensent Zadok Samson had er een mooie 4 sterren voor over.



NieuwsFilm

meest populair