Dit zijn de films die iedereen nú kijkt op Netflix, Disney+, HBO Max, Prime en Apple TV+

Dit zijn de films die iedereen nú kijkt op Netflix, Disney+, HBO Max, Prime en Apple TV+

Dit zijn de best bekeken films per grote streamingdienst, van Netflix tot Apple TV+.

Het gaat niet zo goed aan de wereldwijde box office. Bioscopen zien de opbrengsten van films flink teruglopen. De kijkcijfers op de streamingdiensten zouden alleen maar toenemen. Hieronder de zes best bekeken films wereldwijd op de vijf grootste streamingdiensten, volgens FlixPatrol.

We beginnen met Netflix. Op de eerste plek in de Netflix Top 10 wereldwijd staat Colors of Evil: Red alias Kolory zla. Czerwien. De Poolse Netflix Original trekt heel veel bekijks en zou het op dit moment beter doen dan de veel grotere Netflix-film Atlas.

Disney+ en HBO Max
Op HBO Max staat Dune: Part Two bovenaan de lijst, gevolgd door de horrorfilms The Exorcist: Believer en Night Shift. Dat de film van Denis Villeneuve zo goed scoort, is uiteraard geen wonder. Met een wereldwijde opbrengst van $711,8 miljoen is de scifi-film op dit moment de hoogst scorende film van dit jaar.

Disney+ laat zien dat de catalogus ook heel belangrijk is. Volgens FlixPatrol staat Moana alias Vaiana uit 2016 bovenaan. Dit komt waarschijnlijk doordat er op dit moment veel aandacht is voor het vervolg dat eind dit jaar verschijnt. Een recente release vinden we pas op plaats zes: The First Omen.

Prime en Apple
Op Prime Video scoort de streamingrelease Die Hart 2: Die Harter het sterkst, boven recentere titels als Road House en The Beekeeper. Apple TV+ scoort met de bioscoopfilm Argylle, boven films als The Family Plan en Napoleon.



NieuwsFilm

meest populair