Madonna ziet er weer bizar jong uit op haar nieuwste Insta-foto's

Madonna ziet er weer bizar jong uit op haar nieuwste Insta-foto's

Ze lijkt wel haast onsterfelijk, maar op een hele natuurlijke manier gaat het er niet aan toe...

Iedereen kent de naam Madonna wel. De zangeres wordt al decennialang gezien als een van de succesvolste artiesten aller tijden. Ze gaat dan ook al een hele lange tijd mee, maar dat zou je niet zeggen als je kijkt naar haar recente foto's.

Madonna staat natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, maar heeft ook meerdere malen geacteerd. Denk bijvoorbeeld maar aan films als A League of Their Own en Evita. Ze heeft dan ook al heel wat bereikt, maar de laatste jaren heeft eigenlijk iedereen het alleen nog over haar uiterlijk.

Uiterlijk
Het is namelijk geen geheim dat Madonna voor de nodige plastische chirurgie ingrepen is gegaan. Later deze zomer wordt 'Donna' alweer 66 jaar oud, maar als we naar haar Instagram-pagina kijken, ziet ze er heel wat jonger uit.

Madonna deelt namelijk maar wat graag foto's en filmpjes met haar bijna 20 miljoen volgers. Daarin wordt het snel duidelijk dat zij niet aan natuurlijk ouder worden doet. Sommige mensen vinden haar dan ook voor haar leeftijd nog steeds geweldig uitzien, anderen hebben hier kritiek op.

Merkwaardig gedrag
Madonna stond lange tijd bekend als een sekssymbool, maar de laatste jaren probeert ze die status voornamelijk zelf te omarmen en te beschermen.


Ze komt dan ook vaker met tamelijk 'choquerende' beelden, iets dat niet altijd even goed wordt onthaald, zoals wanneer de 65-plusser weer eens wordt gespot met een tiener...

NieuwsFilm

meest populair