Wie is eigenlijk de hoofdrolspeler in de nieuwe 'Predator'-film: Elle Fanning?

Wie is eigenlijk de hoofdrolspeler in de nieuwe 'Predator'-film: Elle Fanning?

De actrice wordt de grote ster van het volgende hoofdstuk maar dat kan zij wel aan.

In 2022 wist regisseur Daniel Trachtenberg hoge ogen te gooien met de Predator-film Prey. Hij mag dan ook aan de slag gaan met een nieuw hoofdstuk, waarin deze keer de hoofdrol weggelegd zal zijn voor Elle Fanning, maar wie is zij precies?

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin werd bevestigd dat de 26-jarige actrice heeft getekend voor de hoofdrol in de aanstaande Predator-blockbuster. Het gaat hier om een spin-off. Het is dus geen vervolg op de succesvolle Prey, maar een nieuwe zelfstandig verhaal.

Gerucht
Dit nieuwe verhaal, dat Badlands heet, lijkt zich ver in de toekomst af te spelen en staat dus in sterk contrast met Prey. Het is vooralsnog niet bekend over de rol die Fanning op zich zal nemen, maar het zal sowieso wel iets worden om naar uit te kijken.

Fanning is dan misschien wel niet de allergrootste naam in Hollywood, de actrice heeft al vaak genoeg aangetoond geweldig te kunnen acteren. Als kindsterretje wist ze al belangrijke rollen te scoren in de filmwereld, waardoor ze alsmaar meer en meer kreeg te doen.

Carrière
Hoewel Fanning nog behoorlijk jong is, heeft ze met films als Super 8, Maleficient en The Beguiled al eerder aangetoond ingewikkelde rollen aan te kunnen. Ook als ze het scherm deelt met topacteurs als bijvoorbeeld Angelina Jolie, Nicole Kidman en Denzel Washington, weet zij vaak de show te stelen.


Elle, de jongere zus van War of the Worlds-actrice Dakota Fanning, weet de laatste jaren hoge ogen te gooien in de sterk onthaalde serie The Great. Nu keert ze dus terug voor het horrorgenre, maar ook dit kan de actrice aan als we terugdenken aan haar sterke rol in The Neon Demon. Meer over de beste rollen van Fanning lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair