Brad Pit zeer ontdaan door de naamsverandering van zijn dochter

Brad Pit zeer ontdaan door de naamsverandering van zijn dochter

Brad Pitt worstelt zwaar met de beslissing van dochter Shiloh om zijn achternaam te schrappen.

Brad Pitt voelt de gevolgen van de echtscheiding van Angelina Jolie steeds zwaarder drukken. Zijn oudste biologische dochter Shiloh Jolie-Pitt diende op haar 18de verjaardag documentatie in om de naam Pitt officieel te schrappen.

Een bron dichtbij de 60-jarige Oscar-winnaar vertelde desgevraagd hier aan People: "Hij weet ervan en is bedroefd dat Shiloh zijn naam wil laten vallen. Hij is nooit gelukkiger geweest dan bij haar geboorte. Hij wilde altijd een dochter."

Erg droevige situatie
De bron vervolgde naar aanleiding van de jarenlange strijd tussen de ex-en met: "De signalen dat hij zijn kinderen aan het verliezen is, zijn natuurlijk niet gemakkelijk voor Brad. Hij houdt van zijn kinderen en mist hen. Het is erg droevig."

Diezelfde persoon lichtte verder toe: "Hij is gelukkig met Ines de Ramon. Maar de afstand tussen hem en zijn kinderen doet hem pijn."

Zes kinderen samen
Brad Pitt en Angelina Jolie hebben drie geadopteerde kinderen en drie biologische kinderen samen. Naar verluidt is Shiloh de eerste die haar naam legaal veranderd wil zien. Meer volgt in de YouTube-video van Access Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair