Luke Hemsworth bekent een groot probleem te hebben met broers Chris en Liam

Luke Hemsworth bekent een groot probleem te hebben met broers Chris en Liam

De broers Hemsworth domineren de Australische filmindustrie, ondanks verschillen en uitdagingen binnen de familie.

De broers Hemsworth zijn groter dan groot in Australië. Al jaren domineren zij down under de filmindustrie. Ze lijken gevestigd, maar toch heeft Luke moeite met zijn broertjes Chris en Liam.

Luke Hemsworth is de oudste en startte in 2001 in de populaire soapserie Neighbours. Later volgden Chris en Liam hem in dezelfde serie. Van daaruit groeiden zij door naar bekende filmsterren.

Grote sterren geworden
Luke is in onder meer Westworld te zien en Liam in Hunger Games. Chris Hemsworth is uitgegroeid tot de grootste ster door zijn rol als Marvel-held Thor. Onlangs ging zijn film Mad Max: Furiosa in première. Zoals meestal is dan een groot deel van zijn familie aanwezig, want ze steunen elkaar door dik en dun.

Toch plaatste Luke, die graag de rol van Wolverine wil in nieuwe filmprojecten, onderstaande foto op zijn Instagram en schreef hij erbij: "Zo trots op mijn KLEINE broers! Chris die eindelijk zijn ster krijgt in Hollywood en de première van Furiosa heeft. En Liam die met zijn geweldige werkhouding zich klaarmaakt voor Witcher van Netflix. Hou van jullie. Hoe goed?!"

Groot lengteverschil blijft
Daarop reageren volgers met grappige opmerkingen over zijn lengteverschil met Chris en Liam Hemsworth. Een reactie troost dat dat grote probleem normaal is, want de oudste draagt het gewicht van de jongsten.



NieuwsFilm

meest populair