Huwelijk van Marvel-held Chris Hemsworth en Elsa Pataky is geen superheldenverhaal

Huwelijk van Marvel-held Chris Hemsworth en Elsa Pataky is geen superheldenverhaal

Chris Hemsworth en Elsa Pataky delen hun turbulente relatie-ervaringen en hoe ze het overleefden.

Chris Hemsworth en Elsa Pataky leerden elkaar in 2010 kennen door hun agent. Ze trouwden 3 maanden later en kregen al gauw 3 kinderen. Nu het getrouwde stel in dezelfde film Mad Max: Furiosa zit, duikt een akelig eerlijk interview op.

In 2018 vertelde Elsa hier aan Vogue Australia dat hun relatie flink onder druk stond. Ze wist ook hoe dat kwam en zei: "We deden alles zo snel. Ik weet niet hoe wij het gered hebben als koppel. We trouwden en een jaar later hadden we kinderen."

Alles ging te snel
Ze vervolgde met: "In het begin was het prachtig. Toen ik hem leerde kennen, was hij helemaal niet bekend. Ik groeide met hem mee en ervoer al zijn ervaringen en wijzigingen. En toen werd hij zo enorm groot, en daar deel ik in mee."

Door de Marvel-films raakte Chris wereldberoemd als Thor. Iedereen viel voor die mannelijke held. Maar zoals het gaat in superheldenverhalen was het privé moeilijk. Elsa vertelde: "Het drukt zwaar op een huwelijk. Maar we kwamen er goed uit. Er is een hoop liefde tussen ons. We zijn sterke persoonlijkheden, maar we houden veel van elkaar. We laten het werken."

Pittige periode is voorbij
Ook Chris vertelde al eerder dat ze een pittige periode achter de rug hadden. Ze zagen elkaar jarenlang te weinig, maar kwamen er weer goed uit. De ster van Chris werd laatst toegevoegd aan de Hollywood Walk of Fame. Hij deelde foto's van zijn familie op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair