Prachtige en gevatte poster 'Alien: Romulus': deze zomer in de bioscoop

Prachtige en gevatte poster 'Alien: Romulus': deze zomer in de bioscoop

Hiermee kondigt de studio aan dat er vandaag een nieuwe trailer uitkomt.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor Alien: Romulus, het nieuwste hoofdstuk in de Alien-franchise. De film moet fans terug warm maken voor de serie.

Daarvoor heeft 20th Century Studios de hulp ingeroepen van regisseur Fede Alvarez (Don't Breathe) en steracteurs als Cailee Spaeny (Priscilla, Civil War). En nu is er een nieuwe poster verschenen.

Nieuwe trailer
De poster laat een 'facehugger' zien op een onbekend personage, een beeld dat fans van de franchise zeker zullen herkennen. Op deze manier wil de studio laten weten dat we later vandaag een nieuwe trailer te zien krijgen.

In Alien: Romulus leeft een groep jonge mensen in een kolonie op een verre wereld, waar ze in contact komen met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum. Er volgt een gevecht dat ze zonder enige hulp van buitenaf moeten zien te overleven.

Poster
De poster kun je hieronder bekijken. Alien: Romulus komt op 14 augustus naar de bioscoop, maar eerst verschijnt er dus vandaag een nieuwe trailer: houd daarvoor FilmTotaal zeker in de gaten.



NieuwsFilm