'Hobbit'-actrice Evangeline Lilly bewijst dat haar leeftijd goed uitpakt

'Hobbit'-actrice Evangeline Lilly bewijst dat haar leeftijd goed uitpakt

Evangeline Lilly reflecteert op ouder worden en ondersteunt nu anderen vanuit haar ervaringen.

Evangeline Lilly blijft eeuwig jong. Toch merkt de actrice uit Ant-Man, The Hobbit en Real Steel dat ze nu 44 jaar oud is.

Op haar Instagram schrijft ze bij een unieke fotosessie: "Op middelbare leeftijd zijn heeft me iets opvallends geleerd: In plaats van de mensen te willen zijn die ik bewonder, wil ik hen nu aanmoedigen."

Goed volwassen
Ze vervolgt met: "In plaats van in competitie te willen zijn met mijn concurrentie, wil ik graag dat zij slagen. In plaats van jongeren te zien als inkomsten, wil ik nu in hen investeren. Het is een miraculeuze verandering die voelt als ouder worden."

Op de foto's oogt ze nog altijd even charmant. Ze krijgt vooral bijval en begrip. Mensen herkennen de groei. Zo schrijft collega-actrice Brenda Strong: "Ik herinner me nog dat ik jou ontmoette als jong boompje. Je plant je wortels diep nu."

Succesvolle serie
Evangeline brak door met de serie Lost. Die succesvolle afleveringen bestaan alweer 20 jaar. Vorige maand werd dat groots gevierd met een concert. Ook dat bijzondere moment deelt ze op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair