Reese Witherspoon lijkt opnieuw in het vizier van haar oude liefde

Reese Witherspoon lijkt opnieuw in het vizier van haar oude liefde

Ryan Phillippe plaatst throwback-foto van Reese Witherspoon die gemengde reacties oproept op sociale media.

Ryan Phillippe en Reese Witherspoon waren een veel besproken stelletje. Ze trouwden in 1999, kort na hun film Cruel Intentions, kregen twee kinderen en scheidden weer in 2006.

Beiden vonden het moeilijk daarna nog normaal met elkaar om te gaan, maar hielden vast aan hun gedeelde voogdij. Reese bekende dat Ryan moeite had met haar populariteit. Ze deed het beter in Hollywood dan hij. Ryan was daar erg jaloers op en reageerde het op haar af.

Merkwaardige throwback-foto
Het is dan ook bijzonder dat Ryan van de week een throwback-foto op zijn Instagram-stories plaatste. De foto is nog bij Entertainment Tonight te zien. Hij schreef erbij: "We waren gewild en gekleed in jaren 90-stijl. Dat was zoveel cooler dan nu."

Een aantal reacties bij de foto zijn ronduit giftig. Een lezer wijst op de stevige druk van Ryans hand op de arm van Reese. Een ander vraagt zich af of hij misschien Reese terug wil winnen nu zij opnieuw gescheiden is. Een derde schrijft dat hij om te beginnen maar geen overspel had moeten plegen.

Verschil wordt groter
De 49-jarige Ryan is acteur en producer en maakt nog steeds films. Hij is onder meer te zien in Summit Fever en The Locksmith. Zijn geschatte vermogen staat op 30 miljoen Amerikaanse dollar. De eveneens 48-jarige Reese is als actrice en producer doorgeschoten naar een ontzagwekkende 440 miljoen. Ze is te zien in Your Place or Mine en A Wrinkle in Time.



NieuwsFilm

meest populair