Nieuwste 'Sniper'-film is "meeslepend" en "gelikt" en staat gelijk hoog in de Netflix Top 10

Nieuwste 'Sniper'-film is "meeslepend" en "gelikt" en staat gelijk hoog in de Netflix Top 10

Het nieuwste deel in de reeks heet Sniper: G.R.I.T. en staat nu op Netflix.

De Netflix Top 10 heeft er weer een aantal nieuwe films bij. De hoogste nieuwe binnenkomer heet Sniper: G.R.I.T., een zoveelste film in de reeks. De actiefilm komt binnen op de derde plaats.

Sniper: G.R.I.T. is het tiende deel in de reeks en heet voluit Sniper: G.R.I.T. Global Response & Intelligence Team. De regie lag in handen van Oliver Thompson en de hoofdrollen worden vertolkt door Chad Michael Collins, Ryan Robbins en Luna Fujimoto.

Ontvangst
Er zijn helaas geen recensies te vinden op Rotten Tomatoes, dus we moeten het vooral doen met het IMDb-cijfer: een 5,1 na nog geen duizend stemmen.

Netflix beschrijft de film als gelikt en meeslepend, en de film duurt slechts 93 minuten. Overigens vind je op Netflix ook de delen Sniper: Ultimate Kill (2017), Sniper: Ghost Shooter (2016) en Sniper: Legacy (2014). De reeks startte in 1993 en had toen Tom Berenger in de hoofdrol.

Nu op Netflix
Als je Sniper: G.R.I.T. graag wilt zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Ace Sniper Brandon Beckett en het nieuw gevormde Global Response and Intelligence Team (G.R.I.T.) gaan naar Malta om een internationaal terroristisch complot uit te schakelen en collega-agent Lady Death te redden.

NieuwsFilm

meest populair