IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Netflix actiefilm stijgt meer dan 6100 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Netflix actiefilm stijgt meer dan 6100 plekken

Jessica Alba maakt haar grote terugkeer en is uit op wraak.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan 6100(!) plekken steeg.

Het gaat hier om Trigger Warning waar niemand minder dan Jessica Alba de hoofdrol in vertolkt. De actrice was in de jaren 2000 niet Hollywood weg te denken. Zo scoorde ze hoofdrollen in blockbusters als Sin City en Fantastic Four.

Iets anders
Alba acteerde echter telkens minder en minder. Haar laatste film dateert alweer uit 2019, namelijk de flop Killers Anonymous. Alba houdt zich sindsdien eigenlijk alleen nog maar bezig met haar eigen bedrijf, The Honest Company, maar toch wist streaminggigant Netflix haar te overtuigen terug te keren.

In Trigger Warning is Alba te zien als Parker, een lid van de Special Forces. Zij is overzee in actieve dienst, wanneer ze wordt teruggeroepen naar haar geboortestad. Ze heeft namelijk te horen gekregen dat haar vader onverwachts is gestorven.

Gevolgen
Als gevolg hiervan is zij nu in één keer te eigenaar van de familiebar. Parker komt opnieuw in contact met haar ex Jesse, diens opvliegende broer Elvis en hun machtige vader, de senator Swann. Langzaam maar zeker begint Parker te vermoeden dat de dood van haar vader geen ongeluk was...


Ongeveer 10 dagen geleden deelde Netflix de eerste trailer van de actiethriller. Deze werd in een mum van tijd behoorlijk wat keren bekeken. Zo te zien zijn de fans van Alba maar wat blij haar weer te zien, want Trigger Warning vloog de 'Most Popular Movies'-lijst in op IMDb.

Nog even wachten
De film staat hier nu op plek 31, nadat deze maar liefst 6111 plaatsen steeg. Heel erg lang hoeven we er gelukkig niet meer op te wachten, want Trigger Warning zal over precies drie weken te zien zijn op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair