Nieuwe erotische thriller Halina Reijn 'Babygirl' vanaf december in de bioscoop

Nieuwe erotische thriller Halina Reijn 'Babygirl' vanaf december in de bioscoop

Deze veelbelovende film met Nicole Kidman wordt een titel om niet te missen.

A24 heeft bekendgemaakt wanneer Babygirl, de nieuwe film van de Nederlandse regisseur Halina Reijn, in de bioscopen verschijnt. Voor deze erotische thriller werkt Reijn samen met een hoop toptalent.

Babygirl draait om een succesvolle CEO die een affaire krijgt met een jongere stagiaire. De hoofdrollen worden vertolkt door Nicole Kidman (Being the Ricardos) en Harris Dickinson (The Iron Claw).

Hollywood
Met haar Nederlandstalige regiedebuut Instinct - over een verboden relatie van een behandelaar en tbs-patiënt - trok Reijn de aandacht van de prestigieuze Amerikaanse filmstudio A24, die haar vroeg voor de satirische slasher Bodies Bodies Bodies.

Die film, met onder meer Amandla Stenberg (The Hate U Give) en Rachel Sennott (Bottoms), werd twee jaar geleden zeer goed ontvangen.

Verschijningsdatum
Het opende de deur voor een nieuwe samenwerking met A24: Babygirl. Deze erotische thriller is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Reijn. Naast Kidman en Dickinson hebben onder meer Antonio Banderas (Pain and Glory) en Sophie Wilde (Talk to Me) rollen in de film.


De opnames begonnen afgelopen december en nu heeft A24 bekendgemaakt dat Babygirl vanaf 20 december in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn. Een Nederlandse verschijningsdatum is er nog niet. Waarschijnlijk draait de film hier pas in 2025 in de bios.

NieuwsFilm