De langverwachte Michael Jackson-biopic stopt met filmen

De langverwachte Michael Jackson-biopic stopt met filmen

De film vertelt het verhaal van de iconische 'King of Pop', gespeeld door zijn neef Jaafar Jackson.

We weten al een tijdje dat er een biopic over de 'King of Pop' komt, genaamd Michael. De film wordt geregisseerd door Antoine Fuqua en de titelrol wordt vertolkt door de echte neef van Michael Jackson, Jafaar Jackson.

De opnames gingen in januari van start en sindsdien hebben we al een eerste afbeelding van de film gezien. Nu, vier maanden later, zijn de filmmakers eindelijk klaar met filmen.

Verhaal
Er zijn weinig details bekend over het verhaal, maar Fuqua is enthousiast. Hij zei eerder al: "We hebben voor dit project een fantastisch team van artiesten samengesteld - haar en make-up, kostuums, cinematografie, choreografie, belichting, alles."

Hij ging verder: "Sommigen die Michael kenden en met hem samenwerkten, herenigen zich voor deze film. Maar het belangrijkste is dat het Jaafar is die Michael belichaamt. (...) Je moet het ervaren om het te geloven."

Controverse
Toch is niet iedereen enthousiast. Leaving Neverland-regisseur Dan Reed noemde de film al eerder een "complete whitewash" omdat het Michael Jacksons vermeende kindermisbruik negeert. De studio heeft hier niet op gereageerd.



NieuwsFilm

meest populair