Eerste blik op Jaafar Jackson als Michael Jackson in biopic 'Michael'

Eerste blik op Jaafar Jackson als Michael Jackson in biopic 'Michael'

Een verbazingwekkende gelijkenis op de eerste foto die van de productie is vrijgegeven.

Lionsgate heeft de eerste foto onthuld van Jaafar Jackson als zijn oom Michael Jackson in de nieuwe biopic Michael.

De foto, waarop Jackson tot leven wordt gebracht gedurende zijn Dangerous Tour in 1992-1993, werd gemaakt door Kevin Mazur, die is ingehuurd door de productie.

Een passende fotograaf
Mazur heeft een behoorlijke geschiedenis met de echte Michael Jackson; hij volgde de artiest jarenlang tijdens zijn tours en maakte ook kiekjes backstage en tijdens Jacksons privé-leven.

Om die reden zochten Lionsgate en Universal Mazur uit om de eerste foto te maken om de volgend jaar te verschijnen film te promoten.

Specifieke periode
De omschrijving van Jackson als "de man die de King of Pop werd" gecombineerd met Jaafar Jacksons leeftijd, suggereert dat de film, net als bij Bohemian Rhapsody het geval was, een specifieke tijdperiode uit Jacksons leven zal belichten, en dus niet zijn hele leven.



Mazur zei het volgende over zijn belevingen op de set van de film: "Toen ik op de set arriveerde was het net alsof ik de eerste keer op tour ging met Michael Jackson. Het was net alsof ik terug in de tijd ging."

Een Oscar voor Jaafar?
Mazur voegde daaraan toe:
"Toen ik Jaafar zag optreden was het precies alsof ik Michael zag. Zijn uiterlijk, zijn maniertjes, alles. Voor iedereen die Michael niet live heeft kunnen zien optreden tijdens zijn leven; dit is hoe het was."



Michael bereikt in april 2025 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair