Heeft Marvel de 'Bad Boys'-regisseurs gestrikt voor  'Spider-Man 4'?

Heeft Marvel de 'Bad Boys'-regisseurs gestrikt voor 'Spider-Man 4'?

Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseerden eerder 'Batgirl', voordat die film werd geschrapt door Warner Bros.

Sony en Marvel zijn druk bezig met het ontwikkelen van de volgende Spider-Man film met Tom Holland. Onlangs deed een gerucht de ronde dat het Belgisch regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah aan het project zou zijn verbonden.

De twee staan in Hollywood vooral bekend als de nieuwe makers van de Bad Boys-films. De vierde daarvan, Bad Boys: Ride or Die, had onlangs zijn première in Los Angeles.

Spider-Man 4
Tijdens de première werd het duo gevraagd over de geruchten, maar helaas moesten ze de fans teleurstellen. "Het kwam uit het niets, omdat we de Sony-bazen hier hebben, en ze hebben ons niets verteld!" aldus El Arbi.

Fallah voegde eraan toe: "Ik ben een superfan van Spider-Man, dus je kunt je voorstellen dat (...) ik dacht: 'Wauw, dat zou cool zijn.'" Het stel heeft al eens een superheldenfilm geregisseerd, Batgirl, maar die werd door Warner Bros. geschrapt.

Bad Boys 4
Intussen is Bad Boys: Ride or Die bijna te zien. De actiefilm met Will Smith en Martin Lawrence komt op 6 juni naar de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair