Ook zonder make-up blijft Jennifer Beals opmerkelijk jeugdig

Ook zonder make-up blijft Jennifer Beals opmerkelijk jeugdig

Jennifer Beals blijft opmerkelijk jong eruit zien en verdient lof voor haar bijdragen aan goede doelen.

Jennifer Beals brak in de jaren 80 door met de musical Flashdance. Sindsdien is zij in meer dan 90 films en series te zien, zoals The Book of Boba Fett, Before I Fall, Luckiest Girl Alive, The L Word en Taken.

Al die films lijken één ding gemeen te hebben: De ster blijft er even jeugdig uitzien. Toch is ze intussen 60 jaar! Ligt het aan de make-up? Waarschijnlijk niet, want in de onderstaande Instagram-foto is een frisse Jennifer zonder een spoor make-up te zien.

Bijzonder jong
Ze ziet er bijzonder jong uit. Iemand vraagt zich dan ook af of Jennifer ooit mee gaat verouderen met de rest van de wereld. Te zien aan de vele lieve reacties maakt zij een hoop mensen blij met haar aanwezigheid op Instagram.

Collega-ster Brooke Shields schrijft zelfs: "Je bent prachtig en een geweldige moeder, vrouw en mens. Door jou wil ik een betere persoon zijn."

Goede doelen
Jennifer Beals heeft een geschat vermogen van 8 miljoen Amerikaanse dollar. Naast actrice is zij ook producer. Ook zet ze zich al jaren in voor goede doelen als de LGBTQ-gemeenschap.



NieuwsFilm

meest populair