Opmerkelijk gerucht: Dwayne Johnson liet zijn stuntdubbel alles doen op 'Black Adam'-set

Opmerkelijk gerucht: Dwayne Johnson liet zijn stuntdubbel alles doen op 'Black Adam'-set

De vraag is natuurlijk of hier enige waarheid achter schuilt, maar goed klinkt het zeker niet.

Black Adam was totaal niet de hit waar Dwayne Johnson op had gehoopt. Het superheldendebuut van de spierbundel stelde teleur, waardoor het bij een enkel avontuur lijkt te blijven. Nu lijkt het er echter op dat 'The Rock' niet echt zijn best deed.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de acteur. Ondanks dat hij ieder jaar tot de grootverdieners in Hollywood behoort, zou het de laatste tijd minder gaan met zijn acteer-carrière. Hij zou zelfs overwegen opnieuw te gaan worstelen.

Problemen?
Recentelijk dook er ook nog een gerucht op over Johnson, die laat op de filmset zou komen opdagen en zich telkens meer als 'een diva' zou gedragen. Jim Cornette, de wereldberoemde worstel-coach, zegt nu contact te hebben gehad met een anonieme bron die beweert dat Johnson veel van zijn scènes niet eens heeft opgenomen.

Zo staat er in het rapport: "Voor 'The Rock's DC-film 'Black Adam' werd een groot deel opgenomen met zijn stuntdubbel. Vervolgens werd er gebruik gemaakt van CGI om Johnsons gezicht eroverheen te plakken".

Waarheid
Het komt wel vaker voor in Hollywood dat er gebruik wordt gemaakt van CGI, maar het zou tamelijk uniek zijn dat iemand niet komt opdagen en hier dan noodgedwongen gebruik van gemaakt moet worden.


Of dit verhaal klopt, blijft natuurlijk de vraag, al komt het niet op een goed moment voor de acteur, aangezien er de laatste tijd dus wel vaker merkwaardige berichten over hem langskomen.

NieuwsFilm

meest populair