WWE insider meldt dat Dwayne Johnson weer wil worstelen vanwege teleurstellende filmresultaten

WWE insider meldt dat Dwayne Johnson weer wil worstelen vanwege teleurstellende filmresultaten

De laatste paar blockbusters van 'The Rock' scoren minder dan gehoopt.

Dwayne Johnson is al een lange tijd een van de bekendste acteurs in Hollywood, maar hij brak natuurlijk door als worstelaar. Hij werd wereldberoemd als een van de geliefdste gezichten in het WWE, maar nu blijkt het dat hij open staat voor een sensationele terugkeer.

Dat is althans het gerucht dat nu de ronde doet. Afgelopen januari keerde 'The Rock' terug voor een groot WWE-event, iets dat hij wel vaker doet. Het lijkt echter misschien niet bij een enkel optreden te blijven, aangezien hij al gesprekken heeft gevoerd met de grote bazen om weer professioneel te gaan worstelen.

Wat te verwachten
Ondanks het feit dat niet iedereen zit te wachten op een terugkeer van Johnson, lijkt hij hier toch werk van te willen maken. Een WWE insider, genaamd Dave Meltzer, meldt dat hij verneemt dat de acteur opnieuw wil worstelen aangezien zijn filmcarrière minder wordt.

Johnson mag dan nog wel zowat elk jaar in diverse films te zien zijn, hij is iets minder succesvol dan voorheen. Zo zegt Meltzer nu: "Er zijn mensen bij het WWE die het idee hebben dat hij terugkeert omdat hij enkele tegenslagen heeft gekend in de filmwereld".

Falen
Voornamelijk Black Adam was een veel grotere flop dan verwacht. Ook was niet iedereen er een fan van dat de acteur probeerde het DC rondom hem op te bouwen. Recentelijk dook eveneens een ander verhaal op over Johnson, namelijk dat hij onprofessioneel zou hebben gedragen op de set van Red One.


Meltzer eindigt door te zeggen: "Vanwege enkele flops is het niet meer zeker dat al zijn films lucratief zijn, maar bij het WWE krijgt hij elke keer weer tientallen miljoenen betaald. Het zou dus kunnen dat hij een terugkeer maakt en het acteren laat vallen".

NieuwsFilm

meest populair