Eerste details van Disney's 'Moana 2': Poster en trailer beloven een episch avontuur

Eerste details van Disney's 'Moana 2': Poster en trailer beloven een episch avontuur

Moana, Maui en de twee geliefde diertjes zijn terug voor een nieuw kleurrijk avontuur.

Moana was een grote hit voor Disney. Niet zo heel vreemd dus, dat 'Het Huis van de Muis' al snel een tweede deel aankondigde. Dé grote hoofdrolspeler van het origineel, Dwayne 'The Rock' Johnson, deelt de eerste beelden en de nieuwe poster.

In het origineel was de voormalige worstelaar al te horen als Maui, de half God. Hij keert niet alleen terug voor Moana 2, maar zal deze rol ook weer op zich nemen in de live-action remake.Op deze versie zullen we nog even moeten wachten, maar de beelden van de tweede animatiefilm zien er alweer prachtig uit.

Avontuur
Ondanks het feit dat er nog niet zo heel veel bekend is over het verhaal en waar Moana 2 nu precies over gaat, werd de onderstaande trailer wel in een korte tijd enorm veel bekeken. Niet alleen zijn Moana en Maui terug, ook het geliefde kippetje is weer van de partij evenals het schattige biggetje Pua.

Heel erg lang hoeven we ook niet meer te wachten op de nieuwe Pixar-film. Eind november zal Moana 2 in de bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande beelden.

Nieuwe kaskraker
Disney hoopt opnieuw goud in handen te hebben met het vervolg. Het eerste deel bracht maar liefst bijna 690 miljoen dollar op tegenover een budget van ongeveer 160 miljoen dollar.



Moana 2 zal hoogstwaarschijnlijk ook wel weer een kaskraker worden, gezien de grote hoeveelheid fans die met smart uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk.


NieuwsFilm

meest populair