Stiekem heeft deze jonge gast Millie Bobby Brown voor zich gewonnen: "zelfs getrouwd"

Stiekem heeft deze jonge gast Millie Bobby Brown voor zich gewonnen: "zelfs getrouwd"

Millie Bobby Brown is in het geheim getrouwd met Jake Bongiovi in bijzijn van een paar familieleden.

Millie Bobby Brown bleef vaag over een mogelijk huwelijk bij het promoten van haar nieuwe Netflix-film Damsel. Nu blijkt het koppel in het geheim getrouwd te zijn.

Dat is best een domper voor fans die hoopten op trouwfoto's in roddelbladen. Haar legendarische schoonvader, Jon Bon Jovi, vertelde in een recent interview bij The One Show dat het stel in het klein getrouwd zijn.

Ze zijn echt getrouwd
De beroemde muzikant zei hier in het artikel van Daily Mail: "Het gaat goed, ze zijn fantastisch. Het was een kleine bruiloft voor familie. De bruid was beeldschoon en Jake is zo blij als hij maar kan zijn. Ja, het is echt waar."

Een bron dichtbij het stel vertelde aan The Sun dat ze afgelopen weekend in Amerika getrouwd zijn. Ze plannen een groter feest later dit jaar, terwijl alle officiële documenten afgerond worden. Gelukkig plaatst Millie wel af en toe foto's en filmpjes op haar

Jong trouwen is normaal
Millie is pas 20 jaar oud en Jake 22 jaar. Maar de actrice uit Stranger Things vertelde al eerder dat hun beide ouders ook jong waren toen zij trouwden. En zowel haar eigen ouders als haar schoonouders zijn nog steeds bijelkaar. Zo vreemd is jong trouwen in hun ogen niet.



NieuwsFilm

meest populair