'Spider-Man'-acteur Tom Holland slaat opnieuw de plank volledig mis met 'Romeo and Juliet'

'Spider-Man'-acteur Tom Holland slaat opnieuw de plank volledig mis met 'Romeo and Juliet'

In het MCU is hij een van de grote sterren, maar daarbuiten loopt het toch allemaal minder lekker.

Vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Tom Hollands theater voorstelling van Romeo & Juliet. Ondanks het feit dat de tickets in een razend tempo werden uitverkocht, is lang niet iedereen onder de indruk. De beoordelingen zijn dan ook zeer kritisch.

Holland is natuurlijk bekend als acteur en dan wel voornamelijk van zijn rol als Spider-Man in het MCU. Zijn vertolking van Peter Parker/Spider-Man maakte hem snel tot een van de grote favorieten onder de fans. Hoewel het er even op leek dat hij misschien niet terug zou keren als de superheld na No Way Home, komt er toch een geheel nieuwe trilogie aan.

Minder
Helaas blijkt zijn theaterdebuut lang niet zo overtuigend te zijn als zijn rol als Spidey. Dit versterkt een tamelijk negatieve trend voor de jonge acteur, aangezien hij buiten het MCU niet altijd even goed heeft gepresteerd in andere films, series en nu dus ook theater.

Alleen van The Telegraph krijgt hij positieve feedback voor zijn optreden als Romeo, maar andere bekende bladen zoals The Daily Express, The Independent, Variety en The Hollywood Reporter zijn niet onder de indruk en uiten hun kritiek duidelijk.

Opvallend
In 2021 maakte Holland nog het volgende statement: "Misschien wordt het tijd voor mij om te stoppen als Spider-Man. Dit opent de deur voor een Miles Morales-verhaal. Als ik nog steeds Spider-Man speel na mijn 30ste heb ik iets fout gedaan".


Holland is nu 27, dus met de nieuwe trilogie lijkt hij toch nog de superheld te spelen nadat hij dertig kaarsjes mag uitblazen. Toch is deze rol hem op het lijf geschreven, alleen is het te hopen dat Holland, net zoals Robert Downey Jr, eens mag meedoen aan een blockbuster à la Oppenheimer, aangezien hij ook een succes buiten het MCU kan gebruiken.

NieuwsFilm