Een nieuw begin voor Vivienne Jolie-Pitt: Dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie verandert naam

Een nieuw begin voor Vivienne Jolie-Pitt: Dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie verandert naam

Vivienne Jolie-Pitt is de jongste dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie en besloot bij haar eerste stage de naam van haar biologische vader te laten vallen

Vivienne Jolie-Pitt is de jongste dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie. De 15-jarige besloot bij haar eerste stage de naam van haar biologische vader te laten vallen.

Vivienne was als peuter al te zien in de film Maleficent. Samen met haar moeder werkte ze laatst als productie-assistent aan de nieuwe Broadway-musical The Outsiders. Hier in het artikel van People valt te lezen dat de nieuwe telg op de namenlijst bekend staat als Vivienne Jolie. Het moet opnieuw een signaal zijn voor Brad Pitt.

Elk neemt afstand
Al eerder namen drie geadopteerde kinderen afstand van hem, al is niet duidelijk of de namen ook legaal zijn veranderd. Zo liet adoptie-dochter Zahara (19) de naam Pitt vallen toen zij ging studeren. Daarvoor hadden de geadopteerde zonen Maddox (22) en Pax (20) al afscheid genomen van Brad.

Dat gebeurde kort na de infameuze ruzie in hun privévliegtuig, waarbij de oudste zoon tussenbeide moest komen. Toen Angelina de echtscheidingspapieren daarna indiende, werd gezegd dat de acteur uit Babylon een ernstige alcoholverslaving zou hebben. Ook zou hij woede-uitbarstingen hebben en het gezin verwaarlozen.

Er is amper contact
Sinds de ingediende echtscheiding in 2016 ziet Brad zijn kinderen in elk geval amper. Bronnen dicht bij Brad Pitt zeggen dat hij zijn kinderen mist en het jammer vindt hen zo weinig te zien. Ook zou de ster erop vertrouwen dat hun relatie verbeterd kan worden in de toekomst.



NieuwsFilm

meest populair