Chris Hemsworth laat zich uit over zijn 'Hulk Hogan'-biopic, maar positief klinkt het niet

Chris Hemsworth laat zich uit over zijn 'Hulk Hogan'-biopic, maar positief klinkt het niet

De spierbundel wordt al jarenlang gelinkt aan de rol, maar veel vooruitgang hebben ze nog niet geboekt.

Chris Hemsworth zit niet bepaald stil. De Australische spierbundel, voornamelijk bekend van zijn rol als Thor bij Marvel, is op dit moment te zien in Furiosa: A Mad Max Story, maar hoe zit het eigenlijk met zijn Hulk Hogan-biopic?

Het is alweer enige tijd geleden dat we hier iets over te horen kregen. Al jaren geleden werd Hemsworth in verband gebracht met de rol. De geliefde acteur zou dan ook in de huid kruipen van Hogan, de voormalige professionele worstelaar die maar liefst 12 keer wereldkampioen werd.

Traag proces
Niemand minder dan Todd Philips, o.a. bekend van Joker, zou de regie voor zijn rekening moeten nemen. Deze informatie dateert alweer van enige tijd geleden, maar nu laat Hemsworth zich er weer eens over uit. Helaas klinkt het echter niet al te veelbelovend.

Zo begint de acteur: "Ik heb al de nodige gesprekken gevoerd met Todd. Om met hem samen te mogen werken zou een grote eer zijn en ik zou het geweldig vinden. Het is echter nog niet officieel. Als we het groene licht krijgen, beginnen we er zo snel mogelijk aan".

Stemwerk
Hemsworth vervolgt: "In 'Furiosa' ben ik te zien als Dementus. Dit personage mocht ik zelf invullen, aangezien deze bedacht is voor de film. Om een echt iemand te spelen is altijd ingewikkelder. Ik heb dat al eerder gedaan, maar de verwachtingen zijn dan hoger".


"Je wordt dan eerder vergeleken met de echte persoon en er is dus ook vaker meer kritiek. Ik ben altijd iets meer nerveus hiervoor, maar als het gaat om een goed script en verhaal dan kijk ik er altijd naar uit. Maar opnieuw, er is nog niks zeker..."

NieuwsFilm

meest populair