De volgende film van Guy Ritchie verkent bekend terrein: 'Wife and Dog'

De volgende film van Guy Ritchie verkent bekend terrein: 'Wife and Dog'

De geliefde regisseur maakt de ene na de andere film en heeft nu alweer nieuwe plannen.

Guy Ritchie zit niet bepaald stil. De regisseur, bekend om cultklassiekers zoals Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels, is op dit moment bezig met Fountain of Youth, maar heeft alweer getekend voor een ander project. Het gaat hier om Wife and Dog.

Er is nog weinig bekend over de film, buiten het feit dat hij terugkeert naar het genre dat hem zo geliefd maakte. Met Wife and Dog duikt de regisseur namelijk weer in de duistere wereld van de Britse aristocratie.

Wat te verwachten
De opnames van het veelbelovende project zullen al in oktober beginnen. Hoewel er nog geen namen zijn bevestigd voor de film, schijnt het dat meerdere topacteurs in gesprek zijn met Ritchie in de hoop een van de hoofdrollen te kunnen bemachtigen.

Ritchie zal, net zoals bij nodige andere films, ook het script voor zijn rekening nemen. Goed nieuws dus, voor alle fans van de regisseur, die eerst al zullen worden getrakteerd op de veelbelovende Fountain of Youth waarvoor de filmmaker eveneens heel wat grote namen wist te strikken.

Mooi vooruitzicht
In Fountain of Youth zijn de belangrijkste rollen namelijk weggelegd voor o.a. Natalie Portman, John Krasinski, Domhnall Gleeson en Eiza González. Daar blijft het niet bij. Ook zijn film In the Grey verkeert momenteel in post-productie.


Ook hier zijn veel sterren in te zien, zoals Henry Cavill, Jake Gyllenhaal en Rosamund Pike. Kortom, meer dan genoeg om naar uit te kijken, al mogen we Wife and Dog nu eveneens aan dit lijstje toe voegen!

NieuwsFilm

meest populair