Ryan Gosling moest Emily Blunt redden tijdens de opnames van 'The Fall Guy'

Ryan Gosling moest Emily Blunt redden tijdens de opnames van 'The Fall Guy'

De opnames van deze actiefilm over een stuntman bleek nog best gevaarlijk te zijn voor de acteurs.

Op dit moment schittert Ryan Gosling samen met Emily Blunt in de actiekomedie The Fall Guy. De film over een stuntman maken blijkt nog best wat te vragen van de acteurs, want Gosling moest zijn tegenspeler redden van de verdrinkingsdood!

Ryan Gosling (stuntman Colt Seavers) is op dit moment in de bioscopen te bewonderen met Emily Blunt (Jody Moreno) voor The Fall Guy.

Zware buien
De opnames van de actiekomedie van David Leitch verliep niet zoals gepland. Zo werd de set geteisterd door zware buien.

Daarom heeft Gosling (naar eigen zeggen) Blunt moeten redden van een verdrinkingsdood. De actrice had namelijk niet in de gaten dat de set was overstroomd. "De dag dat Emily too chill was!", zegt Gosling in gesprek met Entertainment Weekly.

'Je bent té chill'
"Dit verhaal is belachelijk. Ik had niet in de gaten dat er zulke buien waren. Ik was rustig aan het mediteren toen de deur plots open vloog", zegt Blunt daarover. "Het was alsof er een orkaan was en Ryan vertelde me dat ik nu moest gaan!"



"Ik vond je veel te chill. Dit is echt een probleem", vindt Gosling. Dat klopt ook wel een beetje volgens Blunt: "De trailers waren echt aan het wegdrijven. Ik was al verrast dat mijn chauffeur me niet haalde."

NieuwsFilm

meest populair