Duikt de geliefde Cal Kestis op in een Star Wars-film na de populaire videospellen?

Duikt de geliefde Cal Kestis op in een Star Wars-film na de populaire videospellen?

De kans lijkt tamelijk groot, maar misschien zullen we eerst nog het derde spel moeten afwachten.

Een van de populairste Star Wars-projecten van de afgelopen jaren is zonder enige twijfel het videospel Star Wars: Fallen Order. Het vervolg, Jedi: Survivor, was eveneens een hit. Zou het ook kunnen dat we het personage van Cal Kestis in een film of serie zullen zien?

Niet alleen Kestis is populair. Ook zijn trouwe kleine maatje BD-1 is geliefd onder de fans. De nodige mensen hopen dan ook dat dit duo op zal duiken in 'a galaxy far, far away'. Cal wordt gespeeld door Cameron Monaghan (o.a. bekend van Gotham en de aanstaande TRON: Ares), die al eerder heeft laten weten graag in een film op te duiken.

Tijdlijn
Het verhaal van Cal speelt zich ook tijdens een interessante periode af. Hij was 13 toen Order 66 werd uitgevoerd, waardoor hij ongeveer even oud is als Ahsoka Tano. Sommige fans verwachten dan ook dat hij in deze serie zal opduiken.

In de Ahsoka-serie komt de hoofdrolspeelster op Peridea vast te zitten, terwijl Cal in 'Jedi: Survivor' een manier ontdekt om verre planeten te bereiken. Dit zou natuurlijk samen kunnen komen en deze twee geliefde personages zouden kunnen samenwerken.

Nog even wachten
Het derde spel zal waarschijnlijk verder onthullen waar het verhaal van Cal naartoe gaat. In de videospellen kwam hij ook al beroemde personages tegen die opduiken in de films, zoals Saw Gerrera en niemand minder dan Darth Vader.


Hoewel we geen bevestiging hebben dat Cal in een live-action project zal opduiken, lijkt het zeer waarschijnlijk gezien de manier waarop zijn verhaal nu samensmelt met de andere verhalen. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair