Cameron Monaghan over 'TRON: Ares': "Dit is niet normaal meer"

Cameron Monaghan over 'TRON: Ares': "Dit is niet normaal meer"

De acteur zegt dat hij zelfs naar de set kwam wanneer dit niet nodig was.

Behoorlijk veel filmfanaten kijken uit naar TRON: Ares. Hoewel we nog even zullen moeten wachten op de blockbuster, laat acteur Cameron Monaghan zich nu wel uit over de opnames en wat we kunnen verwachten.

Monaghan, voornamelijk bekend van zijn rol als Cas Kestis in de Star Wars-videospellen Fallen Order en de sequel hiervan, Survivor, heeft een rol weten te scoren in TRON: Ares. Deze wordt gemaakt door Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Volgens Monaghan ziet het er allemaal geweldig uit.

Visueel aspect
Het voorgaande deel, genaamd Tron: Legacy, werd geprezen vanwege zijn visuele pracht, iets dat met Ares niet anders zal zijn. Zo zegt Monaghan nu: "Ik denk dat deze film de lat echt heel hoog legt wat betreft het visuele aspect".

"Er waren dagen dat ik naar de set ging terwijl ik eigenlijk niet eens hoefde te werken. Ik had dan geen opnames, maar vond het allemaal zo fantastisch om dit mee te krijgen. Ik wilde dit niet missen, want het was allemaal zo mooi gedaan!"

Verhaal
De titel van de nieuwe Tron-film slaat op het AI-programma Ares, dat zich langzaam maar zeker infiltreert in de echte wereld. De met een Oscar bekroonde Jared Leto zal een AI spelen die zich voordoet als een mens. Hoe dit er precies uit zal zien, daar komen we volgend jaar achter.



NieuwsFilm

meest populair