De trailer voor apocalyptische thriller 'New Life' is behoorlijk mysterieus

De trailer voor apocalyptische thriller 'New Life' is behoorlijk mysterieus

Het regiedebuut van John Rosman mag er zeer zeker zijn.

De naam John Rosman zegt je waarschijnlijk niets, maar de filmmaker komt nu met zijn regiedebuut New Life. Deze is tot nu toe erg sterk ontvangen. De onderstaande trailer ziet er dan ook goed uit.

Het gaat hier om de Canadese indie-apocalyptische survivalthriller New Life. De film kende vorig jaar zijn première op het Fantasia Film Festival in Montreal, maar zal volgende maand ook in de Verenigde Staten te zien zijn. De film scoort vooralsnog een hele mooie 7,9 op IMDb.

Verhaal
De film volgt een mysterieuze vrouw, die op de vlucht slaat. Een detective wordt ingehuurd om haar op te sporen en te stoppen, goed of kwaadschiks. De detective komt er al snel achter dat dit geen makkelijke zaak is en dat er veel meer aan de hand is.

Ook op Rotten Tomatoes wordt de film uitstekend onthaald. Na 35 recensies staat deze op een bijna perfecte 97%. Zo staat er: "'New Life' blaast letterlijk en figuurlijk het horrorgenre nieuw leven in. Het acteerwerk is uitstekend in het grandioze regiedebuut van John Rosman".

Trailer
Het is vooralsnog onbekend of de film in Nederland te zien zal zijn, maar aangezien deze zo sterk onthaald wordt is de kans tamelijk groot. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair