Meer recensies 'Road House': kijken of skippen?

Meer recensies 'Road House': kijken of skippen?

Een vermakelijke actiefilm maar verwacht geen nieuw pareltje van Doug Liman.

Gisteren kwam er nog een artikel langs over Patrick Swayze, waarin het eveneens ging over een van zijn bekendste films, Road House. Nu verschijnt de remake, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Jake Gyllenhaal. Is deze nieuwe versie echter wel de moeite waard?

Eerder deze maand kwamen de allereerste recensies van Road House langs. Op Rotten Tomatoes scoorde de film toen een 75% maar dit is helaas wat lager komen te liggen. Nu krijgt de blockbuster van filmcritici namelijk een 66%. De 'audience score' ligt net wat lager met zijn 62%.

Consensus
De meeste kijkers zijn het met elkaar eens dat de nieuwe Road House vermakelijk is, maar dezelfde fouten maakt als het origineel. Zo wordt er gemeld dat de film zich voornamelijk focust op alle knokpartijen maar dat het verhaal zelf daardoor niet echt goed uit de verf komt.

Wel wordt erbij gezegd dat regisseur Doug Liman het het allemaal niet te serieus neemt en gewoon een goede actiefilm levert die makkelijk wegkijkt. Gyllenhaal schijnt ook gewoon een prima prestatie te leveren.

Recensie
Onze eigen FilmTotaal-recensist Terence Shea zei er het volgende over: "Over dertig jaar misschien ook een foute cultklassieker, maar nu gewoon een lekkere popcornfilm over knokken". Lees de volledige recensie hier terug. Nog niet overtuigd? Kijk dan nog eens de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair