Wat weten we al over de vampierfilm van Ryan Coogler en Michal B. Jordan?

Wat weten we al over de vampierfilm van Ryan Coogler en Michal B. Jordan?

Voor het eerst in vele jaren tijd maken de twee filmtalenten eens geen franchise-blockbuster?

Regisseur Ryan Coogler heeft de afgelopen 10 jaar aan nodige blockbusters gewerkt, zoals Creed en Black Panther. Nu is hij echter bezig met een film die niet bij een franchise hoort, al werkt hij daarvoor wel weer samen met Michael B. Jordan.

De twee filmtalenten zijn goed met elkaar bevriend en hebben al meerdere succesvolle films geleverd. Toen bekend werd dat Coogler en Jordan weer samen een film zouden maken, zat menig studio dan ook achter de rechten aan. Deze biedingsoorlog werd gewonnen door Warner Bros.

Wat te verwachten
De filmstudio heeft nu enkele details gedeeld. Zo weten we nu dat de film van Coogler op 7 maart in 2025 te zien zal zijn. De film heeft nog geen titel, aangezien deze werd aangekondigd als 'Untitled Ryan Coogler Event Film'.

Buiten Coogler en Jordan mag de rest van het team er ook zijn. De film zal geproduceerd worden door Zinzi Coogler en Sev Ohanian, terwijl de muziek verzorgd zal worden door Ludwig Göransson, die recentelijk zijn tweede Oscar won voor de geweldige Oppenheimer-soundtrack.

Verhaal
Hoewel er nog maar weinig bekend is over het plot, weten we wel dat er vampiers in zullen voorkomen en dat de film opgenomen wordt in New Orleans. Het gerucht dat de ronde doet is dat het verhaal zich afspeelt in het zuiden tijdens de Jim Crow-periode. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair