'Spider-Man 4' met Tobey Maguire komt nu wel heel dichtbij: Sam Raimi wil hem maken

'Spider-Man 4' met Tobey Maguire komt nu wel heel dichtbij: Sam Raimi wil hem maken

Het wachten is zoals altijd op het juiste moment, maar niemand wordt er jonger op...

We weten allemaal dat grote macht een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Sinds Spider-Man: No Way Home in 2021 de box-office deed rinkelen, draait de geruchtenmolen weer op volle toeren.

Fans lijken eigenlijk nog het minst uit te kijken naar een volgend deel met webslingeraar Tom Holland, maar willen in plaats daarvan liever een derde solofilm zien met Andrew Garfield of vierde met Tobey Maguire.

Verdiende afsluiter
En laatstgenoemde lijkt steeds meer realiteit te worden, zeker nu blijkt dat Sam Raimi, regisseur van de originele trilogie, klaar is om zijn reeks, die in 2007 zo onbedoeld abrupt eindigde met Spider-Man 3, voort te zetten.

Een fan onthulde op X dat hij Raimi had ontmoet op een conventie en dat die hem verteld had dat hij hetzelfde verlangen heeft als iedereen, maar dat het wel pas gebeurt op het juiste moment. Daarnaast heeft Maguire altijd aangegeven het alleen te willen doen als Raimi regisseert.

Oude rotten
Maar al te lang wachten moeten ze ook weer niet, want het enige wat een beetje een cruciale rol zou kunnen gaan spelen, is leeftijd. Raimi is nu halverwege de 60 en Maguire nadert de 50. Natuurlijk paste hij goed in No Way Home, maar kan hij ook nog een hele film in zijn eentje dragen?



NieuwsFilm

meest populair