3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Batman tot Sonic: deze leuke films zijn nu lekker te streamen.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Bruce Wayne probeert 's nachts als held in vleermuispak Gotham City te ontdoen van criminaliteit. Een nieuwe superschurk, genaamd de Joker, gooit echter roet in het eten. Hij is een moordlustige maniak die smult van chaos. Aan de Batman om hem te stoppen.



Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: CineMember
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, e.a. | Te zien op: Netflix
Sonic wil de wereld maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik terugkeert. Die maniak blijkt nu samen te werken met Knuckles en op zoek te zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Aan Sonic en zijn nieuwe maatje Tails om hen te stoppen voordat het te laat is.



NieuwsFilm

meest populair