Dit is waarom 'Madame Web' geen bonusfilmpje heeft tijdens de aftiteling

Dit is waarom 'Madame Web' geen bonusfilmpje heeft tijdens de aftiteling

Regisseur S.J. Clarkson onthult haar eigen reden voor de beslissing.

Vorige week onthulden we al dat je bij Madame Web, de nieuwste film in Sony's Spider-Man Universe, niet moet blijven zitten tijdens de aftiteling, omdat er dan niks extra's voorbijkomt.

Toen gaf producent Lorenzo di Bonaventura aan dat dit is omdat Madame Web wordt gezien als een op zichzelf staande film. "Wij wilden ons gewoon focussen op een personage en haar verhaal," zo zei hij.

Volgens de regisseur
Nu laat regisseur S.J. Clarkson zich ook over de beslissing uit: "Ik had het gevoel dat we alles al hadden gezegd, (...) met de manier waarop het verhaal eindigt en dan hebben we (...) iets anders."

Clarkson doelt op een scène aan het einde van de film, die het bonusfilmpje had kunnen zijn. "Maar omdat [Madame Web] helderziend is, kon ik het in de film zien omdat ze die scène zelf eerder zag, dus we konden het net zo goed vooraf plaatsen."

De film
Madame Web gaat over een ambulancemedewerker (Dakota Johnson) wiens helderziende gaven haar in contact brengen met drie speciale vrouwen (Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O'Connor), wie ze dan moet beschermen tegen een kwade schurk (Tahar Rahim). De film draait nu in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair